China si automobilismul…

Daca într-un post anterior vorbeam de Rusia, acum merg mai în est si lecţia de azi va fi despre: CHINA.  Dupa cum vad eu treaba, ţara asta este ca o multifuncţională foarte performantă.  Nu e suficient ca pe tarabe în talciocuri găsim marci de genul PHILIBS, NOKINA, SANY sau alte piraterii, mai nou (adica de vreo cativa ani incoace) gasim si automobile fake.  Imaginile vorbesc de la sine:

Santa FEPrima victimă: Hyundai Santa FE

Frontera

In cazul Opel-ului Frontera se pare ca „cei cu ochii mici” au avut mai multa originalitate…dupa cum se vede grila din fata diferita, faruri mai mari, nici nu-ti dai seama….zici ca e o masina originala.

CRV

De Honda CRV nu mai e nimic de spus, le plac oamenilor SUV-urile, dar sunt cam scumpe cele originalele…nici o problema, facem noi altele!

Asta le-ar da dureri de cap mari americanilor. În state programul rabla merge pe princpiul: dai o toyota de orice fel şi primeşti un voucher. În situaţia de faţă le-ar fi probabil mai greu sa-şi dea seama care este întradevăr Toyota!

Mie imi seamănă a BMW X5, vouă nu?

E mercedes? Nu, cum sa fie mercedes? E Gelly Marrie…precis il vad în faţa la Mall şi scrie mare pe el: Testează noul Gelly

Sau noul BMW seria 7 DVD-rip

Cherrz QQ, inspiră cuiva încredere numele ăsta?

Şi…cireaşa de pe tort! Emblema zice ca e Rolls Royce, modelul seamana a Phantom, dar de fapt este Gelly GE

Aşadar cănd va luaţi o maşină, uitaţi-vă atenţi pron torpedo, portbagaj,  sub capota, şi de ce nu şi in rezervorul de carburant să nu fie vreun chinez mic, care vă fură tehnologia.

Explore posts in the same categories: Caruta cu prosti, Interesante

Etichete: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

3 comentarii pe “China si automobilismul…”

  1. Ovy Says:

    Parca-l vad pe Beeeecali intr-un Phantom de asta dupa ce il pune de tranta recesiunea 🙂

  2. Dyma Says:

    Doamneeeee…Prado..X5 fake-urile adica m-au impresiionat cel mai mult..pfff..aa si Mercedesu..da-l naibii….sa copii in halul asta.N-au si ei un pic de originalitate 🙂


Lasă un comentariu