In Russia, sun never goes down…

Prin urmare, daca in rusia soarele nu apune niciodata, inseamna ca este mereu zi, si ca atare oamenii aia nu se odihnesc, nu dorm noaptea……pentru ca nu au noapte :)) Daca nu se doarme noapte, inseamna ca rusii sunt un popor obosit, ceea ce cred ca justifica comportamentul lor, prezentat in continuarea articolului.

Posesorului acestei tarabe i-as sugera o mica revizuire a amplasamentului…ca vad cei de la nestle si nu vor fi prea bucurosi.

Celebrul nostru Logan a ajuns si pe meleaguri slave. Imi place mana aia, mi-as pune si eu una in spatele masinii.

 

Din categoria „Sunt soldat in armata rusa”…si mai departe scrie-n carte, Katyusha stie :)) Dar serios vorbind, omul asta oare ce se face la instructie? Oare mancarea de la popota ii ajunge? In cazarma daca doarme intr-un pat supraetajat, i-a facut si calcule de rezistenta si stabilitate inainte?

 

Acel camion are rolul de a alimenta avioanele, iar avionul din plan secund este un prototip nou, care se alimenteaza prin aripa de pe coada, cu cioburi de parbriz de Iveco

Heil Fuhrer! E cam ciudat salutul asta intr-un McDonalds, si cu atat mai putin in Rusia. Nu ar fi trebuit sa public asta pe blog, poate ma leaga careva….

Asa ceva in Romania nu se stie daca vom vedea vreodata. Rusii sunt de apreciat, pentru ca gandesc bine, si nu judeca omul dupa masina care o are….”Si ce daca ai mercedes…i-a d’acia, ca m-ai calcat pe batatura. Valabil si pentru imaginea urmatoare unde un fericit posesor al unui SUV puternic si care coste jdemii de euroi a parcat peste o amenajare florala. Sa-i fie rusine, a meritat-o! Daca printre cititori se afla cunoscatori de rusa, ii rog sa-mi spuna si mie ce inseamna caracterele respective.

Oare care este utilitatea tractorului in dotarea politiei? La ce ii foloseste girofacul? Merge in urmarirea vreunui carutzasvitezoman? Weird picture!

What’s happened with Lenin? He looks like a pimp! A pinky Pimp!

Cum ar fi sa te duci la plaja, intri si tu in apa ca omul sa te racoresti putin, si deodata vezi cum se ridica de sub tine o namila de submarin militar?

Din cate se vede, conpatriotii nostri naturalizati, originari din mongolia, care au facut romania de ras pe toata planeta asta, au ajuns si pe aici!

Spune-mi cum parchezi ca sa-ti zic cat te costa politza de asigurare! :)))

EMO rusi sunt foarte inventivi. Ei nu mesteca in loc de lame orbit, lame gilette si nici nu se chinuie sa taie vena, ca e riscant, caca nu o gesesti si tai din greseala o artera, ce te faci? Ei si-au inventat un aparat foarte ingenios pe care il cuplezi la reteaua electrica de 220V si introduci frumos degetele in gauri.

In continuare va voi prezenta autoturismul popular al rusilor, Lada. Inainte de a gasi denumirea Lada, se numea Jyguli, dar pentru ca nu era o denumire prea comerciala a fost abandonata. Veti putea observa Pozitia de standby a acestui autoturism, care se cere parcat cat mai aproape de fereastra casei, pentru a putea fi observat cu usurinta in permanenta si faptul ca acesta poate fi folosit si ca video game. Aceasta este dotare obtionala pentru modelul Lada Nintendo :))))

 

 


Reclame
Explore posts in the same categories: Interesante

Etichete: , , , , , , ,

You can comment below, or link to this permanent URL from your own site.

5 comentarii pe “In Russia, sun never goes down…”

 1. madmax Says:

  Tare faza cu Mercedesul fara roti si cu tractorul politiei. Daca mertzanu nu are roti, inseamna ca il prinde politia si cu tractorul.

  Am vazut si eu in talcioc un tingan cu roti de BMW

 2. cipoc Says:

  da moto tau nu are loc prin pozele de mai sus?:P

 3. alexescu Says:

  mmm…….buna ideea cu moto comuniste, intra ca turnat un articol.

  PS: Moto meu e Made in Czecoslovakia 😀 ansambled in CCCP :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: